Overslaan en naar de inhoud gaan
 

UiT voor aanbieders

Wil je graag een ticketverkoop koppelen aan je activiteit? Maar wil je niet te veel geld uitgeven aan servicekosten en ben je op zoek naar een professionele ondersteuning? Toerisme & UiT biedt je een voordelig pakket met zowel een balie als een online verkoopplatform. Daarnaast kun je ook rekenen op een communicatieve ondersteuning van je evenement.

1.    Ticketservice

a.    Aanvraag

Minstens één maand op voorhand doe je een aanvraag voor de ticketservice van Toerisme & UiT. Dit doe je door het aanvraagformulier in te vullen. Eens de aanvraag goedgekeurd is, wordt er een overeenkomst opgemaakt. Hiervoor wordt een eenmalige administratiekost van tien euro aangerekend.

b.    Tickets en prijzen

De tickets worden door Toerisme & UiT aangemaakt en verkocht tegen de prijzen die door de organisator worden bepaald. Per verkocht online en balieticket int Toerisme & UiT een ticketfee die ten laste valt van de organisator. De aangerekende kosten en tarieven zijn terug te vinden in het retributiereglement.

c.    Verkoop en/of reservatie

De balieverkoop vindt plaats bij Toerisme & UiT, Toerismehuis ’t Steentje, Grote Markt 44, tijdens de openingsuren. Maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur en zaterdag van 9.30 tot 14 uur. Gesloten op zon- en feestdagen.
Online worden er tickets verkocht via www.uitinturnhout.be/tickets.

Je staat zelf in voor de verkoop van tickets aan de kassa op de dag van het evenement/voorstelling. In functie van het aangeboden aantal print Toerisme & UiT op vraag bijkomende tickets. Hiervoor geldt een ticketfee die ten laste van de organisator valt en terug te vinden is in het retributiereglement. Je vraagt het gewenste aantal bijkomende tickets minstens twee dagen op voorhand aan bij Toerisme & UiT.

Als organisator moet je zelf zorgen voor de controle van de tickets.

Toerisme & UiT neemt geen ticketreservaties aan.

2.    Communicatiekubussen

a.    Aanvraag

Je kunt naast een aanvraag voor de ticketservice ook een aanvraag doen voor het gebruik van de communicatiekubussen of voor een combinatie van beiden. Dan moet je de aanvraag minstens twee maanden op voorhand doen. Dit doe je ook door het aanvraagformulier in te vullen. Eens de aanvraag goedgekeurd is, wordt er een overeenkomst opgemaakt. Hiervoor wordt een eenmalige administratiekost van tien euro aangerekend.

Een aanvraag voor enkel de communicatiekubussen is alleen mogelijk als je ook tickets verkoopt via Toerisme & UiT of als je evenement/voorstelling gratis is.

b.    Tickets en prijzen

De tickets worden door Toerisme & UiT aangemaakt en verkocht tegen de prijzen die je als organisator kiest. Of het evenement/voorstelling is gratis.

Voor de aanmaak van de doeken voor de communicatiekubussen wordt de kostprijs volledig aan jou doorgerekend. In totaal worden er zes doeken voorzien, één voor elke locatie. Je kunt deze doeken via Toerisme & UiT laten maken of zelf voor zorgen.

Het logo van UiT in Turnhout, dat aangeleverd wordt, moet op het ontwerp van de kubusdoeken geplaatst worden. Je stuurt vooraf via uit@turnhout.be een proefdruk ter goedkeuring door.

Er zal ook een kostprijs aangerekend worden voor het ophangen van de kubusdoeken. Je kunt ervoor kiezen om de doeken één week (zeven dagen) of twee weken (veertien) dagen voor het evenement/de voorstelling op te hangen. Deze kosten zijn terug te vinden in het retributiereglement.

c.    Contactgegevens

In je communicatie met derden neem je volgende contactgegevens op:

UiT in Turnhout (logo wordt aangeleverd)
Grote Markt 44, 2300 Turnhout
T 014 44 33 55
E uit@turnhout.be
www.uitinturnhout.be, www.toerismeturnhout.be

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag van 9 tot 16.30 uur
Zaterdag van 9.30 tot 14 uur
Gesloten op zon- en feestdagen