Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Jouw activiteit hier

Wil jij jouw activiteit ook op deze website terugvinden? Voer alle informatie dan gratis in de UiTdatabank in!

Het enige dat je moet doen, is surfen naar www.uitdatabank.be. Daar geef je alles over je activiteit in en de UiTdatabank doet de rest. Of toch bijna want wie invoert, haalt er veel UiT. Naast uitinturnhout.be verschijnt jouw evenement of vrijetijdsactiviteit ook op uitinvlaanderen.be. Geef je een activiteit voor kinderen in, dan komt het ook nog eens op uitmetvlieg.be en turnhoutspeelt.be.

Geef je de info twee weken voor de start van de maand waarin je activiteit plaatsvindt in, dan wordt jouw evenement ook opgenomen in het UiTmagazine van Turnhout. Vindt je activiteit bijvoorbeeld plaats in april, voer die dan ten laatste twee weken voor april in. En wie weet, krijgt jouw evenement ook nog wel een plaats in de digitale nieuwsbrief van UiT in Turnhout.

Niet vertrouwd met de UiTdatabank? Onderstaande handleiding maakt je meteen wegwijs! Ook op www.uitdatabank.be/handleiding vind je de meest recente versie. Ondervind je ondanks de handleiding nog problemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

 

Handleiding UiTdatabank