Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Yo, ga jij mee?

Waar

Sporthal stadspark
Steenweg op Zevendonk 18, 15, 2300 Turnhout

Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 10:45 tot 11:45

Prijs

€ 40.0 Het inschrijvingsgeld is het totaal bedrag voor een ouder en het kind. het omvat de huur zaal, vergoeding begeleidster en 2x verzekering.Je kan kortingen bekomen op het inschrijvingsgeld als je al lid bent bij Gezinssport Vlaanderen, Lid bent bij Gezinsbond en/of aangesloten bent bij een mutualiteit. Bekijk het inschrijvingsformulier voor meer informatie.
Ook kinderen hebben het druk met groeien, leren en ontdekken. Daartussen leren ademen is erg belangrijk. Op die manier worden kinderen stressbestendig, rustig en leren ze beter hun eigen emoties reguleren. Wij nodigen jullie daarom graag uit op onze reeks 'Yo, ga jij mee?' Spelenderwijs rust inbouwen en goed blijven ademen.

Stil zitten en rustig aan Yoga doen? Dat zit er niet in! We gaan via verhalen en spelen met jullie op weg in de zoektocht naar een goede ademhaling en rust tijdens het spel. Kinderen leren op hun manier rust en ontspanning vinden doorheen hun dagelijkse activiteiten. In onze reeks gaan we aan de slag met kinderen van 4 tot 6 jaar én één (groot)ouder. Waarvoor zo'n reeks goed is?: - Het is een leuk bewegingsspel tussen ouder en kind. Jullie beleven samen een leuk onderling moment. - Het stimuleert de fantasie van het kind. - Door samen in het verhaal te gaan, beleef jij met je kind een voor hen onvergetelijke ervaring. - Het versterkt jullie onderlinge band. - Een goede ademhaling versterkt de weerbaarheid bij kinderen en het helpt hen om hun emoties beter te reguleren. - Door samen te bewegen, leer je concrete tips en tricks die je thuis verder kan toepassen. - Samen bewegen verlaagt de drempel voor kinderen om bij zichzelf stil te staan en vanuit zichzelf te groeien. Inschrijven kan via ons online formulier. Om interactief en op maat aan de slag te gaan, kunnen we slechts 10 duo's toelaten. Snel inschrijven is dus de boodschap. Je inschrijving is pas compleet na betaling van het inschrijvingsgeld.

Organisatie

Gezinsbond Turnhout

Reservaties

gezinsbondafdturnhout@gmail.com
turnhout.gezinsbond.be
Telefoon: 014/72.00.65