Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Turnhout van Qorona

Waar

Blijf in uw kot - Online thuisquiz
Turnhout en ver er buiten, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Turnhout Van Quizzen, de corona-editie!
Quizploeg Wellomb Nieblont organiseert met steun van de stad Turnhout een gratis en volledig digitale ‘blijf in uw kot’-quiz, waarbij de vragen en presentatie via Youtube gebeuren en u de antwoorden in online formulieren noteert. Het wordt een gevarieerde quiz op maat van de gelegenheidsspeler, met leuke insteken en voldoende uitdaging voor de meer geoliede quizploegen.

Het leukst is om een eigen virtuele quizploeg samen te stellen via Skype, Google Hangouts, Zoom en dergelijke, zodat ieder vanuit zijn eigen omgeving toch in teamverband mee kan doen. De moedigen (of betweters) onder u kunnen ook individueel hun kans wagen.
De quiz start op Goede Vrijdag 10 april om 19.30u stipt. Deelname is gratis, prijzen vallen er niet te winnen. Wel garanderen we u een leuke quizavond.

PRAKTISCH
Vooraf inschrijven is voor ons gemakkelijk, maar niet verplicht. Quizploegen die ‘deftig’ willen deelnemen, verzoeken we om zich zeker wel in te schrijven. Dat kan via mailadres dawoelie@gmail.com of via het Los Flippos Quizforum: http://forum.losflippos.be/thread.php?threadid=47542&boardid=7&styleid=1&sid=f313ed1e4168aa7fc26667159b17485d
Alle ingeschreven deelnemers bezorgen we ten laatste vrijdag de link naar het Youtubekanaal. De link wordt ook op het forum en via dit evenement meegedeeld. Daar zijn ook de links naar de antwoordformulieren te vinden.

Bron: UiTinVlaanderen.be