Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Roland Van Campenhout, Serge Feys en gasten - Roland and the Deep Blue Sea

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 16.0 Basistarief: 16,00 €; - 26 jaar: 13,00 €
Roland Van Campenhout, stamvader van de Belgische blues, is van heel wat exotische markten thuis. Zijn muziek valt dan ook niet in één hokje te vatten: blues-, folk-, wereldmuziek of ‘ethno pop folk’, zoals hij het zelf graag omschrijft. Voor Roland and the Deep Blue Sea diepte hij enkele verrassende bluesparels op uit het muzikale maritieme verleden. Zeemansliederen uit diverse landen en ...

Roland Van Campenhout, stamvader van de Belgische blues, is van heel wat exotische markten thuis. Zijn muziek valt dan ook niet in één hokje te vatten: blues-, folk-, wereldmuziek of ‘ethno pop folk’, zoals hij het zelf graag omschrijft.


Voor Roland and the Deep Blue Sea diepte hij enkele verrassende bluesparels op uit het muzikale maritieme verleden. Zeemansliederen uit diverse landen en tijden, gepekeld in ware bluesstijl: rauw, eerlijk en puur. Verhalen over vaders en zonen die hun families verlieten voor een gewaagd leven op het water. Sagen en legenden over onbetrouwbare zeeën die verbindingen maken met vreemde continenten en onbekende werelden.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets
www.warande.be/programma/3801/Roland_...
Telefoon: 014 41 69 91