Overslaan en naar de inhoud gaan

Waar

Ponyhoeve
Steenweg op Baarle-Hertog 123, 2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 80.0
Koeien, paarden & kaviaar !

De Ponyhoeve is een paardenmiddel voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Op een boogscheut van de stad Turnhout biedt deze paardenhouderij het ideale recept voor een combinatie stad - platteland.

De Ponyhoeve biedt echter nog meer verrassende combinaties: wat dacht je van koeien en kaviaar ?

Groepsarrangement:
Je arriveert 's morgens op De Ponyhoeve waar de gastvrouw je opwacht met verse koffie en cake. Daarna trek je je laarzen aan voor een interactieve wandeltocht langs het 'Boerenfluiterspad'. Talrijke originele doe-activiteiten wijden je in in het thema landbouw en platteland. Daarna wordt je vergast op een heerlijk boerenbuffet op De Ponyhoeve. Na de middag ontmoet je Flor Joosen, gedelegeerd bestuurder van nv Joosen-Luyckx, die onder meer de enige kaviaarkwekerijk in België huisvest. Je wordt ingewijd in de wondere wereld van de kaviaar en maakt kennis met het zeer delicate productieproces. Als kers op de taart biedt dhr. Joosen je een heuse kaviaarproeverij aan met aangepaste wijnen.
Het neusje van de zalm of het eitje van de steur dus !

TIP!
De ponyhoeve beschikt over een ruime vergaderzaal (max. capaciteit 80 personen). Wil je vergaderen in een uniek kader en daarna het platteland inttrekken ? Geen probleem, neem contact op met De Ponyhoeve en er wordt een uniek vergaderarrangement voor u op maat gesneden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Ponyhoeve

Reservaties

Jeanne.quirijnen@belgacom.be
Telefoon: +3214655890