Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nocturne: Ziekenhuis van de toekomst

Waar

AZ Turnhout, campus Sint-Jozef
Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Kan je in de toekomst nog steeds bij het ziekenhuis in de buurt terecht voor elke behandeling? Waarom verenigen ziekenhuizen zich in netwerken? Kan door samenwerking in de gezondheidszorg de zorg betaalbaar blijven? Deze en andere vragen worden op een verstaanbare manier beantwoord door Jo Leysen (algemeen bestuurder van AZ Turnhout) en Guy Tormans (financieel directeur van AZ Turnhout). U ...
Kan je in de toekomst nog steeds bij het ziekenhuis in de buurt terecht voor elke behandeling? Waarom verenigen ziekenhuizen zich in netwerken? Kan door samenwerking in de gezondheidszorg de zorg betaalbaar blijven? Deze en andere vragen worden op een verstaanbare manier beantwoord door Jo Leysen (algemeen bestuurder van AZ Turnhout) en Guy Tormans (financieel directeur van AZ Turnhout).

U bent welkom vanaf 19u. De toelichting start om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u tot 21.30u napraten met een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk:
- aan welke nocturne u deel wil nemen
- met hoeveel personen u wenst te komen
- uw telefoonnummer (zodat we u via die weg kunnen contacteren mocht dat nodig zijn in verband met uw inschrijving)

Deze activiteit organiseren we in het kader van 10 jaar AZ Turnhout. Elke maand zijn patiënten en andere geïnteresseerden welkom op een nocturne op campus Sint-Jozef. Tijdens deze avonden gaan artsen en andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema. Ontdek onze andere nocturnes op www.azturnhout.be/10jaarAZT.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

AZ Turnhout