Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Martine Prenen

Waar

Headroom Venue
Koningin Elisabethlei 86, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Martine Prenen DE ‘GEZONDE’ vrouw?... ’t Zijn de hormonen... Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuuuuurlijk willen we allemaal ‘lekker’ in ons vel zitten en ‘bakken’ energie hebben om elke dag van te tanken. Maar hoe doe je dat en nOg belangrijker hoe begin je eraan? Met haar ‘50 – something’ jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach ...
Martine Prenen

DE ‘GEZONDE’ vrouw?... ’t Zijn de hormonen...
Een zoektocht naar gezond én plezierig leidde tot deze show. Want natuuuuurlijk willen we allemaal ‘lekker’ in ons vel zitten en ‘bakken’ energie hebben om elke dag van te tanken.
Maar hoe doe je dat en nOg belangrijker hoe begin je eraan? Met haar ‘50 – something’ jaren op de teller en een master van gezondheids- en voedingscoach op zak loopt Mar10 , net zoals de meesten onder ons, nog regelmatig tegen zichzelf aan.
En dat blijkt helemaal onze eigen schuld niet te zijn. Integendeel, ons lijf wordt eigenlijk mede bestuurd door een hoop dingen en wezens waar we amper vat op hebben... Mar10 geeft ons een kijkje in haar en zodoende ook, onze interne keuken. Om tot de conclusie te komen dat we er misschien tOch controle over kunnen krijgen ?
Want als je systeem uit balans is dan krijgt een vrouw een snor en een man borstjes?.. dat kan toch niet de bedoeling zijn?.. Dus wat doe je dan?..
Mar10 laat zien hoe ze zich staande houdt op dat slappe koord van een gezond leven leiden. Zo legt ze uit wie er achter je cravings zitten en hoe je ‘guilty pleasure’s ‘ of ‘goestingeskes’ onder controle kan houden (of nietJ). Over hoe je stress kan gebruiken als een vriendje ipv de vijand wat je kan doen als je ’s ochtends zonder sloten koffie écht niet uit je ‘zombie’- status geraakt en wat je moet doen als je in paskotjes altijd een zenuwinzinking nabij bent..
Kortom een voorsteling met heel veel ‘aha erlebniss’ en toch wat handige tips om blij in je vel te zitten.
Mar10 neemt zichzelf niet TE serieus, er moet ruimte over blijven voor een ‘pateeke’ of een goed pakje friet. Er is ruimte voor humor, inzicht en zelfs een paar gezonde tips & trucs.
En vooral ’t is écht niet allemaal onze eigen schuld. Ga vervolgens naar huis, voel je een stuk ‘gezonder’ en geef licht af... Zeg thuis dat ze hun zonnebril alvast opzettenJ
ITS OKAY NOT TO LIKE ME.
NOT EVERYONE HAS GOOD TASTE.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

Headroom Turnhout