Overslaan en naar de inhoud gaan
 

knuffelturnen

Waar

Sporthal stadspark
Steenweg op Zevendonk 18, 15, 2300 Turnhout

Wanneer

tot

Open op:

  • Zaterdag van 9:30 tot 10:30

Prijs

€ 40.0 Het inschrijvingsgeld is het totaal bedrag voor een ouder en het kind. het omvat de huur zaal, vergoeding begeleidster en 2x verzekering.Je kan kortingen bekomen op het inschrijvingsgeld als je al lid bent bij Gezinssport Vlaanderen, Lid bent bij Gezinsbond en/of aangesloten bent bij een mutualiteit. Bekijk het inschrijvingsformulier voor meer informatie.
Beleef samen met je kind een leuke tijd en stimuleer tegelijk de ontwikkeling van je kind en jullie onderlinge relatie. Dit najaar organiseren we voor het eerst een fysieke reeks onder begeleiding van expert en ergotherapeut Jantien Marien (Ergotien). Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Knuffelturnen is een zeer leuke training tussen ouder en kind. We richten ons op kinderen van 2 tot 4 jaar én één (groot)ouder. Door 1 op 1 aan de slag te gaan in onze training ontstaat er een bijzondere ervaring tussen (groot)ouder en kind. Voor de training is er geen basisconditie of lenigheid vereist. Een gezonde portie humor en zin, brengen jou en je kind doorheen een groeiproces. Misschien ontdekken jullie samen wel ongekende vaardigheden. Knuffelturnen is een ideale afwisseling in de dagelijkse activiteiten waar jij en je kind nog lang van kunnen nagenieten. gezinnen die eerder al online deelnamen, zijn erg enthousiast. Wij zijn dan ook erg blij jullie voor het eerst een fysieke reeks te mogen aanbieden. Tot snel! Inschrijven kan via ons online formulier. Om interactief en op maat aan de slag te gaan, kunnen we slechts 10 duo's toelaten. Snel inschrijven is dus de boodschap. Je inschrijving is pas compleet na betaling van het inschrijvingsgeld.

Organisatie

Gezinsbond Turnhout

Reservaties

gezinsbondafdturnhout@gmail.com
turnhout.gezinsbond.be
Telefoon: 014/72.00.65