Overslaan en naar de inhoud gaan
 

GEANNULEERD Nocturne : Spataders - enkel ontsierend of ook ongezond?

Waar

AZ Turnhout, campus Sint-Jozef
Steenweg op Merksplas 44, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

gratis Basistarief: 0,00 €
Blauwe kronkelende verwijde bloedvaten die zichtbaar zijn ? Mogelijk zijn het spataders. Wanneer je ze hebt, kan dat heel vervelend zijn. Ze kunnen je een onzeker gevoel geven, omdat ze erg ontsierend kunnen zijn. Pijnlijke en vermoeide benen, jeuk of nachtelijke krampen komen regelmatig voor. Soms is er een verband met deze spataders. Wat zijn de oorzaken van het ontstaan van spataders en welke behandelingen zijn er? Op deze avond vertellen onze vaatchirurgen je hierover alles wat je wil weten.

U bent welkom vanaf 19u. De toelichting start om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u tot 21.30u napraten met een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk:
- aan welke nocturne u deel wil nemen
- met hoeveel personen u wenst te komen
- uw telefoonnummer (zodat we u via die weg kunnen contacteren mocht dat nodig zijn in verband met uw inschrijving)

Regelmatig zijn patiënten en andere geïnteresseerden welkom op een nocturne op campus Sint-Jozef. Tijdens deze avonden gaan artsen en andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema. Ontdek onze andere nocturnes op www.azturnhout.be/agenda.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Organisatie

AZ Turnhout