Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Stripped (12+)

Thema

Circus

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen
‘Stripped’ is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps (een soort draagband) dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid. Aerial-strapartiest ...
‘Stripped’ is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps (een soort draagband) dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid.

Aerial-strapartiest Tarek Rammo stond centraal in het maakproces. Zijn persoonlijkheid, achtergrond en relatie met zijn discipline waren het vertrekpunt van deze creatie.


Met Panama Pictures ontwikkelt choreograaf Pia Meuthen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien.


Je krijgt vooraf twee korte afstudeeracts te zien als voorprogramma. Deze acts worden in juni bekend gemaakt.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets