Overslaan en naar de inhoud gaan
 

L-E-V | Sharon Eyal & Gai Behar (Israël) - Love Chapter 2

Thema

Moderne dans

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen
De dans van L-E-V is hypnotisch, wild en gedurfd. Met ‘Love Chapter 2’ brengen ze een ijzersterke, onthutsende dansvoorstelling. Sharon Eyal werd geboren in Jeruzalem en startte haar dans- en choreografiecarrière bij de wereldvermaarde Batsheva Dance Company. In 2013 richtte ze samen met Gai Behar haar gezelschap L-E-V (hebreeuws voor ‘hart’) op. De Warande presenteerde van het Israëlische ...
De dans van L-E-V is hypnotisch, wild en gedurfd. Met ‘Love Chapter 2’ brengen ze een ijzersterke, onthutsende dansvoorstelling.


Sharon Eyal werd geboren in Jeruzalem en startte haar dans- en choreografiecarrière bij de wereldvermaarde Batsheva Dance Company. In 2013 richtte ze samen met Gai Behar haar gezelschap L-E-V (hebreeuws voor ‘hart’) op. De Warande presenteerde van het Israëlische topgezelschap eerder al het dubbelprogramma ‘Sara’ en ‘Killer pig’, en de internationale succesvoorstelling ‘OCD Love’.


‘Love Chapter 2’ is een vervolg op ‘OCD Love’ en is een even hypnotiserende voorstelling, gedragen door de soundscape van technopionier dj Ori Lichtik. Zes dansers bewegen als een uniforme, amorfe, in elkaar gedoken massa voortdurend op de tenen.


Associaties met onderworpenheid, agressie en frustratie zijn nooit ver weg en tevergeefs
zoek je naar de liefde waarnaar de titel verwijst.

 

“Verbluffend sterk en origineel” (Volkskrant ****)

 


inleiding

Om 19.30 kan je naar een gratis inleiding in de Tuinzaal.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets
www.warande.be/programma/3595/L_E_V_S...
Telefoon: 014 41 69 91