Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Guy Nader & Maria Campos (Libanon/Spanje) - TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

Thema

Moderne dans

Waar

Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42, 2300 Turnhout

Wanneer

Deze activiteit is afgelopen

Prijs

€ 19.0 Basistarief: 19,00 €; - 26 jaar: 10,00 €
‘TIME TAKES THE TIME TIME TAKES’ is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile.   Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. ‘TTTTTT’ is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op ...
‘TIME TAKES THE TIME TIME TAKES’ is een weerspiegeling van tijd. Guy Nader en Maria Campos creëren met hun zeer dynamische dansstijl een menselijke perpetuum mobile.  

Afgemeten bewegingen en klokachtige herhalingen met de slinger als leitmotiv tonen aan dat tijd de mens altijd in zijn greep heeft. ‘TTTTTT’ is een fysieke uitdaging voor de vijf dansers, waaronder ook de twee choreografen. Op elektronische livemuziek van Miguel Marin ontstaat een avond die “fantasierijk, dicht bij het lichaam en precies het fenomeen van de tijd beschrijft” (tanznetz.de).


Het Libanees-Spaanse choreografenduo Guy Nader en Maria Campos zijn afzonderlijk én als duo al jaren graag geziene gasten op internationale dansfestivals in Europa en het Midden-Oosten. Nader en Campos richtten hun gezelschap GN | MC op in 2006 en zijn sindsdien hun artistieke taal blijven vernieuwen door steeds nieuwe terreinen te exploreren en te experimenteren met bewegingen uit het dagelijkse leven. Ze ontvingen voor hun voorstellingen al meerdere prijzen. Dit jaar maken ze hun debuut in de Warande.

Organisatie

Cultuurhuis de Warande

Reservaties

Bestel tickets
www.warande.be/programma/3609/Guy_Nad...
Telefoon: 014 41 69 91